Memberships

Join the VAVOOM Member club

VAVOOM Club Membership

Memberships

De verschillende memberships bieden een vast aantal uur per maand.

Het te allen tijde mogelijk om je membership te upgraden. Downgraden of opzeggen? Dit is mogelijk per de 1e van de volgende maand, met een maand opzeg-/aanpastermijn.

We werken met een vast team, waarbij we zoveel mogelijk ervoor zorgen dat jij met een vaste VA werkt. Hoe dan ook ben jij nooit afhankelijk van de agenda van 1 persoon, er staan altijd andere VA’s klaar om de werkzaamheden over te nemen bij afwezigheid.

Bij een Brons, Zilver, Goud of Platinum membership word je automatisch lid van de VAVOOM Club.

Voor onze Club members organiseren we toffe, exclusieve activiteiten en hebben we een partnerprogramma. Ben je op zoek naar een bepaalde dienst? We linken je graag vrijblijvend aan een van onze Club members.

Mogelijkheden

De vermelde prijzen zijn excl. BTW.

Brons

450
per maand (excl. BTW)
 • 10 uur ondersteuning
 • €45,- per uur (excl. BTW)
 • 1 maand opzegtermijn

Zilver

850
per maand (excl. BTW)
 • 20 uur ondersteuning
 • €42,50 per uur (excl. BTW)
 • 1 maand opzegtermijn
Meest gekozen

Goud

1200
per maand (excl. BTW)
 • 30 uur ondersteuning
 • €40,- per uur (excl. BTW)
 • 1 maand opzegtermijn

Virtual Assistant Membership

Membership op maat

Meer uur nodig? Of een project waar je tijdelijk ondersteuning bij nodig hebt? Geen probleem.

We maken graag een passend voorstel op maat.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

PLATINUM

Op aanvraag
 • Meer dan 30 uur per maand
Op aanvraag

We Have Great Answers

Vraag het ons

Je kiest je abonnement op basis van hoe druk je het hebt en hoeveel werk je wil uitbesteden. Het is mogelijk om een trial te starten. Zo kan je zien hoe wij werken, hoe het is om met een Virtual Assistant te werken, wat jij fijn vindt om uit te besteden qua werk en hoe jij het liefste communiceert.

Zo kom je er vanzelf achter wat voor jou het beste werkt.

 

VAVOOM Club heeft een trial opgezet zodat jij laagdrempelig kan zien hoe het is om met een VA te werken. Maar ook, om te zien of het bij je past, welke werkzaamheden je uit handen wilt geven of hoeveel uur je nu precies nodig hebt.

Een trial kun je starten gedurende een vastgestelde periode, waarin je geen minimaal aantal uur vast hoeft af te nemen maar afrekent per uur. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Iedere VA werkt met een tracking systeem op zijn of haar computer. Zo houden we de uren bij, weten we precies hoeveel tijd er aan welke taak is besteed en kunnen wij dit makkelijk wekelijks aan onze members communiceren.

Dat ligt eraan wat jij het fijnste vindt werken. We werken o.a. met een ticketing systeem, Slack, Outlook, Whatsapp, Chat en natuurlijk de telefoon. Wachtwoorden en gevoelige informatie wordt via een versleutelde omgeving verstuurd.

Dan staat ons team van Virtual Assistants voor jou klaar! Je bent niet afhankelijk van de agenda of situatie van 1 persoon. We begrijpen dat veel personen het liefste met 1 VA werken, maar soms kan het zo zijn dat een VA ziek is of met vakantie. 

Ons team staat voor je klaar om jouw taken op te pakken, ook als je bijvoorbeeld tijdelijk meer ondersteuning nodig hebt.

In het membership zijn de uren die je afneemt het minimale aantal. Heb jij een Brons membership met 10 uur ondersteuning maar is het zo dat je “over je budget gaat”? Geen probleem. We geven van tevoren aan als jij op 80-90% van je uren die maand zit. Neem je meer uren af? Dan factureren wij die door op hetzelfde uurtarief.

We plannen een intake gesprek waarin we elkaar leren kennen en afspraken maken over de taken, werkwijze, communicatie en tools. Jij kiest een abonnement en samen bepalen we een startdatum. Let’s go! 

 • Aan het begin van de week spreek jij met je VA af wat er moet gebeuren. Dagelijks of wekelijks (waar jouw voorkeur naar uitgaat) ontvang je een statusoverzicht. Ook is er na het oppakken van een taak altijd even contact om te kijken of het naar jouw tevredenheid is voltooid.
 • Wekelijks bespreek je met de VA de planning en doelen. Ook kun je afspreken om wekelijks een feedbackmoment in te plannen om de samenwerking te verbeteren.
 • Komen er dingen tussendoor? Onze VA’s staan voor je klaar!

Heb je een project waar je tijdelijk iemand nodig voor hebt? Geen probleem! Sowieso hebben we maar 1 maand opzegtermijn, maar ook is het mogelijk om afspraken over een project te maken. We horen graag van je!

VAVOOM Club

Join the Club.

Onze klantenkring bestaat uit drukke en succesvolle ondernemers voor wie het waardevol is om met elkaar in aanraking te komen. Het doel van VAVOOM Club is om het ondernemersleven meer vrijheid te geven en leuker te maken. 

Zo organiseren we ieder kwartaal laagdrempelige, maar exclusieve, activiteiten voor onze Club members. Voor meer informatie zie de FAQ of neem contact met ons op.

Call Us, Write Us, or Knock on Our Door

We horen graag van je!

Ook kun je ons bereiken op 085-0043021 of join@vavoom.club. We reageren doorgaans binnen 24 uur, maar streven om op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 binnen een uur op een aanvraag te reageren.

 • Creative Valley, Utrecht CS, Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht
 • 030-2270364
 • join@vavoom.club

Blije members, blije VA's

So, let's be happy together

BTW: NL002354088B21
KvK: 75500922

Bezoekadres

Creative Valley
Utrecht CS
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

Contact

join@vavoom.club
030-2270364

VAVOOM Club

Contact

We horen graag van je!

Je kunt ons ook op 085-0043021
of join@vavoom.nl bereiken.